PSOE-Reinicia critica que l’Ajuntament Sant Antoni destini la Policia Local a controlar el pàrquing de Cala Salada per la seua incapacitat d’adjudicar el contracte de vigilància

El grup PSOE-Reinicia critica que l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany hagi hagut de destinar agents de la Policia Local a controlar l’accés de Cala Salada per la seua incapacitat d’adjudicar el contracte de vigilància. La regidora responsable, Neus Mateu, demostra “una vegada més la seva incapacitat de gestionar correctament la Policia Local, destinant els agents a unes tasques que no els corresponen”, ha lamentat el portaveu progressista, Simón Planells.

El mateix ajuntament ha informat que dos agents de policia controlaran l’accés a la platja diàriament entre les 10 i les 18 hores: “El cos de Policia Local està per ajudar a la ciutadania, no per vigilar un pàrquing”, ha insistit Simón.

Segons el portaveu de PSOE-Reinicia, “la incompetència de Neus Mateu ens està costant sous a tots els contribuents de Sant Antoni, i són coses que no es poden permetre”.

Comments are closed