PSOE-Reinicia critica que l’alcalde vulgui posar en risc la seguretat sanitària de Sant Antoni

El grup municipal PSOE-Reinicia critica que l’alcalde, Marcos Serra, vulgui posar en risc la seguretat sanitària de Sant Antoni de Portmany demanant obrir l’interior dels locals del West End en contra del criteri dels experts. Com ha dit el portaveu progressista, Simón Planells, “tota la ciutadania ha sofert molt amb aquesta pandèmia, i continuem sofrint, com per a posar en perill tot el sacrifici que s’ha dut a terme”.

La concentració d’establiments, que ja va ser objecte del decret contra el turisme de borratxera, “obliga a prendre mesures molt serioses”. Segons Planells, “ens sembla una irresponsabilitat que l’alcalde posi per davant de la salut pública de la ciutadania els interessos de determinats empresaris”.

Sobre l’afectació en negocis i treballadors, Simón Planells recorda que “lamentablement són moltes les empreses i empleats que sofreixen i continuaran sofrint l’aturada del turisme”. Però “tenim governs progressistes que han pres mesures, com els ERTE, ajudes a autònoms, al lloguer i moltes altres perquè ningú es quedi enrere en aquesta crisi”.

Per contra, “l’Ajuntament de Sant Antoni arriba tard en l’ajuda a les persones que més ho necessiten, com per exemple amb les ajudes de lloguer, que encara estan en tramitació i perquè ho va exigir PSOE-Reinicia en l’últim ple”.

Simón Planells demana a l’alcalde que “en comptes de criticar la mesures sanitàries que es prenen per a evitar un rebrot en el nostre municipi, posi a l’ajuntament al servei de les necessitats de les persones que ho estan passant pitjor en aquesta crisi”. En els actuals moments d’inici de la nova normalitat i reobertura del turisme, insisteix el portaveu progressista, és indispensable “responsabilitat i col·laboració amb la resta d’institucions” per part de l’alcalde de Sant Antoni i “una defensa dels interessos generals, i la salut i la seguretat sanitària continua sent el més important”.

Comments are closed