PSOE-Reinicia critica que Marcos Serra margina el poble de Sant Rafel en els pressupostos del 2021

El grup PSOE-Reinicia critica l’abandonament i la marginació que pateix el poble de Sant Rafel per part de l’equip de govern de l’alcalde, Marcos Serra. L’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany ha previst per a 2021 dues úniques actuacions en aquest poble: 56.000 euros per a una plaça i una altra partida per a millores en el camp de futbol, ​​inversions “més que insuficients per a Sant Rafel, que té necessitats d’infraestructures molt patents “, ha manifestat la regidora de PSOE-Reinicia Neus Marí.

“L’Ajuntament té un deute històric per falta d’inversions a Sant Rafel i, a jutjar pels pressupostos de l’2021, aquest any tampoc es duran a terme cap d’elles”, ha lamentat.

PSOE-Reinicia demana que es finalitzi el Pla especial de l’església i que es dissenyi un projecte de millora dels carrers de poble, ordenant la circulació rodada habilitant les sortides que falten. A més, es necessiten més places d’aparcament i la construcció de la plaça que sigui “un lloc de trobada dels veïns i les veïnes”.

Com recorda Neus Marí, “Sant Rafel és un poble sense fer, en què s’han aixecat moltes construccions sense abans realitzar un ordenament de la zona. Hi ha una carretera que passa per la meitat d’un poble, amb el perill que això comporta, pel que és necessari garantir la seguretat i la comoditat de residents i visitants “.

Concretament, PSOE-Reinicia considera que cal arreglar el pàrquing de a la banda del cementiri, que s’asfalti el carrer Josep Lluis Sert, ja que aquesta donaria una altra possibilitat per sortir de la vila sense passar pel centre, adequar i asfaltar el carrer Pere de Portugal, perquè hi hagi una altra sortida des de l’Església, i ampliar les voreres del carrer Pintor Narcís Puget, ja que són massa estretes i amb obstacles.

A més, també s’hauria soterrar la línia elèctrica a tot el poble i arreglar la paret exterior de l’cementiri, que es troba molt deteriorada.

Finalment, PSOE-Reinicia recorda que l’ajuntament ha de tractar amb el Consell Insular per a la construcció d’un vial per unir la carretera de Santa Eulària a la carretera de Corona i d’aquesta amb la carretera de Sant Antoni, el que permetria desencallar el volum de trànsit de vehicle de centre urbà.

Les inversions en infraestructures que es necessiten a Sant Rafel “són molt necessàries per donar forma a el poble que tots volem i desitgem, quant de temps hem d’esperar per tenir un poble en condicions?”, Ha preguntat la regidora progressista.

Comments are closed