PSOE-Reinicia denuncia el caos de trànsit a Cala Salada i l’acumulació de residus a les platges del municipi per la “deixadesa” de l’Ajuntament de Sant Antoni

PSOE-Reinicia denuncia el caos de trànsit a Cala Salada i l’acumulació de residus a les platges del municipi per la “deixadesa” de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, com ha dit el regidor progressista Antonio Lorenzo. “Ens trobam cada dia amb una situació caòtica als accessos de Cala Salada, sense que ni l’alcalde, Marcos Serra, ni la regidora de Governació i Medi Ambient, Neus Mateu, preguin mesures”. Una situació que “dóna molt mala imatge i afecta no només els residents a la zona, sinó als mateixos turistes que hi volen accedir i a la seguretat de la zona”.

El regidor de PSOE-Reinicia demana “més control” per part de l’ajuntament per evitar aparcaments en zones no permeses, ja que “acaben provocant una situació de perillositat, ja que es podria impedir el pas als serveis d’emergència”. El Partit Popular va criticar a la passada legislatura el control als accessos de Cala Salada, una mesura en benefici d’aquest punt del municipi i per la seguretat de tots els vesins. “Ara que governen han continuat amb aquest model de control, però no són capaços d’assegurar que funcioni correctament”, provocant “una situació insostenible, que està acabant amb la paciència dels vesins”, ha dit Lorenzo.

PSOE-Reinicia també critica que “la brutor s’acumula en aquesta platja, sobretot al costat de Cala Saladeta, com en altres platges del municipi”. A part de l'”incivisme” de moltes persones, ens trobam també amb “un ajuntament que no fa la seua feina, de netejar de residus una de les zones més emblemàtiques de Sant Antoni”.

Segons Antonio Lorenzo, “el Govern de les Illes Balears fa la seva feina de neteja del litoral, amb més recursos que mai amb les barques”, però per contra, “qui no actua en la part que li pertoca és l’ajuntament”. El regidor Antonio Lorenzo demana a la regidora Neus Mateu “que deixi de posar excuses i netegi les platges dins de les seues competències”.

Comments are closed