PSOE-Reinicia denuncia el “retard de mesos” de l’Ajuntament de Sant Antoni en el pagament de les ajudes al lloguer per a joves i d’autonoms i microempreses

El grup municipal PSOE-Reinicia denuncia públicament el retard de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany en el pagament de les ajudes al lloguer per a joves i les d’autonoms i microempreses. Davant d’aquesta situació de demora, que dura mesos, el grup progressista insta l’alcalde, Marcos Serra, que “posi tots els mitjans perquè les ajudes, que són molt necessàries, arribin als destinataris abans de final d’any”.

Així ho ha manifestat el regidor de PSOE-Reinicia i secretari general de l’Agrupació Socialista de Sant Antoni, Antonio Lorenzo, qui lamenta “la mala gestió de l’ajuntament” i la situació de “col·lapse”, cosa que “acaba afectant tota ciutadania del municipi”. “Les persones joves, professionals autònoms i empreses han passat un 2021 molt complicat a causa de la pandèmia sanitària que ens ha colpejat, i l’ajuntament hauria d’estar al seu costat, sent àgils en el pagament de les ajudes que tant necessiten per tirar endavant”, ha manifestat.

Les ajudes al lloguer per a joves, convocades a principis del 2021, van ser una proposta del grup PSOE-Reinicia. Aquestes ajudes encara no han estat pagades als sol·licitants, i se suma a la llista de convocatòries que segueixen encallades al consistori, “afectant única i exclusivament els ciutadans i les ciutadanes de Sant Antoni”.

Les ajudes a persones autònomes i microempreses van ser convocades al mes de juny. El regidor progressista denuncia que “l’ajuntament no està en allò veritablement important, després que moltes persones hagin sol·licitat aquest ajut i no tinguin informació respecte a quan se’ls pagarà”.

Antonio Lorenzo recorda que mentre que el Govern Balear ha pagat el cent per cent de les ajudes a empreses i autònoms, i malgrat que Marcos Serra fa mesos que critica la gestió del govern autonòmic, la realitat és que “la institució que ell capitaneja encara no ha estat capaç de tirar-les endavant”.

El regidor de PSOE-Reinicia critica que l’alcalde de Sant Antoni “segueix sense fer política constructiva i de veritable canvi a favor del municipi, al contrari, estem fent passos enrere, respecte als avenços de la passada legislatura”. A més, segons Antonio Lorenzo, “l’alcalde només es dedica al pa i circ, per amagar la seva paràlisi i pèssima gestió al capdavant de l’ajuntament”.

Comments are closed