PSOE-Reinicia denuncia els problemes de brutícia i acumulació d’escombraries que pateix Sant Rafel i exigeix a Marcos Serra que prengui mesures

El grup municipal PSOE-Reinicia denuncia la mala gestió que s’està fent de la recollida d’escombraries a San Rafael, per part de la responsable del departament, la regidora Neus Mateu. Fa temps que els progressistes insistin en aquest assumpte, i la situació s’ha anat agreujant fins arribar a haver de suportar els veïns i veïnes situacions desagradables.

La regidora de PSOE-Reinicia Neus Marí afirma que “no podem culpar, únicament, els ciutadans que no compleixen les normes”, ja que “l’acumulació d’escombraries es deu a una manca de servei, i no és un fet puntual, són dies, i això és deixadesa de qui té les competències”. Marí assegura que “els veïns de Sant Rafel, com passa també a molts altres llocs de la resta del municipi de Sant Antoni, veuen com la brutícia desborda els seus carrers, tant als nuclis urbans com als nuclis rurals i les seves perifèries”.

PSOE-Reinicia lamenta que tot allò relacionat amb la neteja de la via pública i la recollida d’escombraries hagi anat empitjorant durant aquesta legislatura amb Marcos Serra: “Els carrers estan bruts, els jardins fan pena i hi ha molts punts de recollida d’escombraries on no es recull diàriament”. “Recollim les denúncies dels veïns i veïnes de Sant Rafel, que ens fan arribar imatges diàriament. Tornarem a exigir a Marcos Serra que posi ordre en aquest departament i, si no són capaços de posar-hi solució, que retiri les competències a Neus Mateu i les assigni a un altre regidor que sí que tingui interès i capacitat de gestió”, insisteix Neus Marí.

A més, el grup progressista lamenta l’abandó dels laterals de carrers i vies, que pràcticament són jardins, fins i tot en alguns punts és difícil poder caminar allò que impossibilita la mobilitat. “Els veïns estan cansats d’exigir que les seves voreres estiguin en condicions per poder caminar-hi sense por de patir caigudes”.

Per tot això, al ple ordinari del mes de setembre, el grup PSOE-Reinicia presentarà diverses propostes de control en aquesta matèria. “Exigirem neteja i gestió eficient de la recollida d’escombraries, així com el desbrossament adequat de voreres i camins”, conclou la regidora Neus Marí.

Comments are closed