PSOE-Reinicia denuncia la falta d’execució d’una ordre de demolició a Sant Antoni, un altre cas més de el descontrol que viu el departament d’Urbanisme de l’ajuntament

El grup PSOE-Reinicia denuncia la falta d’execució d’una ordre de demolició en el nucli urbà de Sant Antoni de Portmany. Es tracta d’un cas més del descontrol que viu el departament d’Urbanisme, amb un alcalde, Marcos Serra, que no és capaç de fer que l’ajuntament funcioni. El grup municipal PSOE-Reinicia denuncia que, en comptes d’executar l’ordre de demolició, l’Ajuntament ha emès una ordre d’execució instant els propietaris al manteniment i rehabilitació de l’edifici, situat al carrer de Roma cantonada amb el carrer del Progrés, la qual els propietaris han aprofitat per aparentment acabar la quarta planta presumptament construïda de forma il·legal i objecte de l’ordre de demolició.

La situació es remunta a l’any 1986, quan la Junta de Govern va atorgar la llicència de construcció de dos noves plantes en un immoble del carrer de Roma. Després de diverses denúncies i escrits davant fiscalia, un informe d’un arquitecte superior instruït pel jutjat nº 3 d’Eivissa el 2011 va determinar que la quarta planta de l’edifici és impossible de legalitzar ja que, segons els informes de l’aparellador municipal del moment, es tracta d’una zona urbana qualificada d’intensiva B, en la qual, segons el Pla d’Ordenació urbana aprovat l’any 86, l’alçada màxima és de 11,1 metres o el equivalent a tres altures.

Aquesta construcció té una ordre de demolició i restabliment de la legalitat les al·legacions van ser desestimades, i al que es va interposar un recurs de reposició, el qual aparentment encara es troba pendent de resolució.

PSOE-Reinicia exigeix ​​a l’equip de govern de Sant Antoni que resolgui l’expedient de Recurs de Reposició i que aclareixi la situació d’aquest immoble que ha passat de tenir una ordre de demolició a una Ordre d’Execució tal com reflecteix el decret 1760/2020.

Comments are closed