PSOE-Reinicia denuncia la incapacitat de Marcos Serra de defensar Sant Antoni davant del Consell Insular de Vicent Marí, que afavoreix Santa Eulària amb la promesa del palau de congressos

El grup PSOE-Reinicia denuncia la incapacitat de l’alcalde de Sant Antoni de Portmany, Marcos Serra, de defensar el municipi per aconseguir inversions del Consell Insular, mentre aquest només afavoreix Santa Eulària amb promeses com l’ampliació del palau de congressos, que costarà 20 milions d’euros. El portaveu de PSOE-Reinicia, Simón Planells, afirma que “el canvi de model turístic és més urgent a Sant Antoni que a qualsevol altre municipi de l’illa, però el Consell Insular de Vicent Marí només pensa en Santa Eulària”.

Simón Planells critica que “l’alcalde de Sant Antoni és incapaç d’aconseguir noves inversions per part de Vicent Marí”. A més a més, “fins i tot està deixant perdre les que varen quedar firmades en la passada legislatura progressista, com són els 1,5 milions d’euros d’aportació del Consell Insular per als projectes del Pla estratègic de Sant Antoni que varen firmar l’anterior president, Vicent Torres, i l’alcalde Pep ‘Cires'”.

El portaveu de PSOE-Reinicia recorda els “incompliments” de Marcos Serra: “L’actual alcalde es va comprometre a construir un auditori, un complex esportiu i a reformar el nucli antic. Ha passat mitja legislatura i no tenim res de tot això, mentre veim que el Consell Insular afavoreix Santa Eulària amb la promesa del palau de congressos”.

Planells també s’ha dirigit al tinent d’alcalde, Joan Torres, per tal que “faci pressió a l’alcalde per complir amb els seus compromisos”. El portaveu progressista demana a Torres “que l’alcalde i ell mateix no es moguin de la porta del despatx de Vicent Marí fins que aconsegueixin per a Sant Antoni una inversió de 20 milions d’euros com la que rebrà Santa Eulària” i que “si fa falta, jo mateix els acompanyaré a fer guàrdia”.

PSOE-Reinicia considera “inajornable” el canvi de model turístic de Sant Antoni, que amb el PP de Marcos Serra ha quedat “en via morta”. Segons Planells, “per desgràcia, el model del Partit Popular per a Sant Antoni és el mateix de sempre, el de continuar amb el de turisme de descontrol i excessos que tant de mal ha fet al nostre municipi”.

Comments are closed