PSOE-Reinicia denuncia la privatització d’un camí públic a la zona de Cala Gració

El grup municipal PSOE-Reinicia de l’Ajuntament de Sant Antoni denuncia la privatització d’un camí públic a la zona de Cala Gració, concretament, el camí des Portitxol.  Segons pareix, el responsable del tancament és un hotel de luxe que es troba en aquell lloc, el que suposa un abús damunt d’un espai públic i de lliure accés per a la ciutadania. A l’entrada hi han posat personal de seguretat privada, que només deixa accedir i aparcar al camí a clients de l’establiment (imatge adjunta).

PSOE-Reinicia exigeix a l’alcalde, Marcos Serra, que immediatament prengui les mesures necessàries per restaurar la legalitat i sancionar la privatització del camí públic.

El grup PSOE-Reinicia no pensa acceptar la privatització il·legal dels espais públics per part de cap negoci. El model turístic de Sant Antoni no pot basar-se ni en el descontrol, ni en l’abús damunt del territori, com per desgràcia ha permès el Partit Popular al nostre municipi durant molts d’anys i que ara es torna a repetir amb el govern de Marcos Serra.

Comments are closed