PSOE-Reinicia denuncia l’abandó de ses Païsses i Can Bonet per part de l’ajuntament i acusa a Marcos Serra de continuar fomentant el creixement no planificat del barri.

PSOE-Reinicia vol denunciar l’abandó del barri de ses Païsses i Can Bonet per part de l’alcalde Marcos Serra i de la resta de l’equip de govern municipal de Sant Antoni de Portmany. El grup municipal ha assenyalat i certificat amb les imatges que s’adjuten l’abandó del Parc de ses Païsses, del qual afirmen estar en un estat lamentable. A això se suma els inexistents treballs de jardineria a tot el barri. El regidor socialista Antonio Lorenzo ha afirmat que “sol·licitem que la regidora de Medi Ambient, la senyora Neus Mateu, i el regidor de Via Pública i Manteniment, el senyor David Márquez, coordinin les tasques de millora a la jardineria i el manteniment als espais públics de manera urgent”, ja que l’estat actual “és una manca de respecte als ciutadans del barri.”

A les imatges es pot apreciar la inatenció per part de les dues regidories al Parc de ses Païsses, on la vegetació ha crescut sense control, desdibuixant els carrils de passeig i on a les zones enjardinades únicament es veu la tela negra que hauria d’estar coberta per la habitual escorça de fusta. D’altra banda, és habitual que gairebé tota la via pública trobem herbes que han crescut al costat de les voreres. Antonio Lorenzo manté que “és normal que creixin herbes al costat de voreres i parets, el que no és normal és que passin mesos i segueixin allà.”

El grup progressista també ha anunciat que el proper ple del mes d’abril portarà una moció de control sobre el creixement descontrolat i no planificat que està fent Marcos Serra al capdavant de la regidoria d’Urbanisme. PSOE-Reinicia recorda la forma erràtica en què va créixer el barri durant els governs del Partit Popular. Un barri que compta amb nombrosos carrers sense voreres per on els ciutadans no poden caminar de manera segura i molt menys persones amb necessitats especials. Antonio Lorenzo afirma que “en ple 2022 ens hem trobat amb situacions d’extrema gravetat. Totes relacionades amb noves construccions d’habitatges on no s’està exigint una cosa tan essencial com una vorera que compti amb l’espai que marca la normativa i el nostre planejament. Lorenzo ha insistit que, “en ple 2022, des de l’ajuntament s’està fomentant, novament, el creixement desbocat al barri”. “Convido a  l’alcalde que deixi de fer política per a uns quants i se centri en aquelles decisions que beneficien la majoria. El barri de ses Païsses i Can Bonet necessita una inversió en eliminació de barreres arquitectòniques i que els constructors que realitzen obra nova al barri se’ls exigeixi l’espai públic de vorera que toca”, ha remarcat el regidor de PSOE-Reinicia, que insisteix que “cal tenir voluntat d’esmenar errors del passat i no, per contra, continuar agreujant el problema” .

Comments are closed