PSOE-Reinicia denúncia purga de funcionaris i abús de Marcos Serra en l’àrea d’Urbanisme de Sant Antoni

El grup municipal PSOE-Reinicia vol denunciar públicament la purga de funcionaris i l’abús de l’alcalde, Marcos Serra, en l’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany. La proposta de “reestructuració” del departament no té un altre objectiu que augmentar el control polític dels expedients per part de l’alcalde i agreujar la política clientelista i l’urbanisme a la carta que duu a terme el Partit Popular.

A més, el nomenament d’un exregidor del PP com a “coordinador” dels funcionaris suposa un abús de l’alcalde en tota regla, ja que és absolutament il·legal que un assessor polític pugui controlar als funcionaris de l’ajuntament.

PSOE-Reinicia anuncia el seu vot en contra a la proposta de l’alcalde i demana als socis de Marcos Serra, PxE i Ciutadans, que es desmarquin i rebutgin la purga de funcionaris que el PP vol dur a terme per a controlar el departament d’Urbanisme. Aquesta maniobra de l’alcalde suposa l’exemple més clar de l’expressió “la guineu cuidant el galliner”,  cosa que PSOE-Reinicia no pensa acceptar.

Des del grup progressista continuarem denunciant els abusos de Marcos Serra, un alcalde que representa les polítiques de sempre del PP a Sant Antoni, tan nefastes i que tants escàndols han portat, per desgràcia, al nostre municipi.

Comments are closed