PSOE-Reinicia exigeix a Marcos Serra que s’esforci a posar ordre en el departament d’Urbanisme de Sant Antoni

El grup municipal PSOE-Reinicia exigeix ​​a l’alcalde de Sant Antoni de Portmany, Marcos Serra, que s’esforci a posar ordre en el departament d’Urbanisme de l’ajuntament. Davant la baixa definitiva de l’enginyera i la més que possible de l’arquitecta, la situació al departament queda en una situació crítica, pitjor que mai.

El portaveu de PSOE-Reinicia, Simón Planells, critica que “ja ha passat més d’un any des de la presa de possessió i el departament d’Urbanisme, amb dos regidors al davant, no només no millora, sinó que empitjora dia a dia”. També qüestiona “per què de la borsa d’arquitectes, cap ha acceptat la plaça per treballar a Sant Antoni, potser haurien de replantejar-se què passa realment amb el tracte al personal, perquè aquest ajuntament sigui un destí vetat pels funcionaris”.

De la mateixa manera, el principal grup de l’oposició portmanyí critica que “és tal el caos en el departament, que a les Juntes de Govern no va absolutament res relacionat amb urbanisme, l’embús és majúscul”.

Pel que fa a la possible petició d’unes noves normes subsidiàries, Planells critica que “mentre això passa, es farà una suspensió de llicències. No s’espera cap millora a curt o mitjà termini, l’únic que ha fet l’actual equip de govern ha estat desmuntar un departament que tant d’esforç va costar construir en l’anterior legislatura, el qual ens vam trobar amb una situació de personal sota mínims, i el varem deixat dotat al màxim en les condicions que la llei ens permetia. Exigim un colp de timó immediat i que finalitzi amb aquest caos i aquest embús majúscul”.

Comments are closed