PSOE-Reinicia exigeix ​​a Marcos Serra l’ampliació de la zona declarada d’excessos a tot el nucli de Sant Antoni

El grup municipal PSOE-Reinicia exigeix ​​a l’alcalde de Sant Antoni de Portmany, Marcos Serra, l’ampliació de la zona declarada d’excessos i que ocupi tot el nucli urbà, incloent-hi la zona de s’Arenal. Ja el 2020, el grup progressista va instar Marcos Serra que la zona ocupàs tot el poble, ja que considerava que la zona decidida per l’equip de govern no donaria solució als problemes reals del poble, com efectivament està passant.

Segons el regidor Antonio Lorenzo, “l’ampliació de la zona declarada d’excessos donaria més eines a l’ajuntament per poder controlar i sancionar els incomplidors i controlar millor el que passa al poble. Un exemple són els ‘party boats’ que surten des del port de Sant Antoni”.

A més, Lorenzo critica que, segons les declaracions realitzades el tinent d’alcalde Joan Torres, company de govern de Marcos Serra, “sembla que el problema és que la regidora de governació, Neus Mateu, no sap gestionar la policia i no s’assabenta dels veritables problemes del poble”.

El regidor de PSOE-Reinicia pregunta: “Quantes sancions per remor han posat als bars? Quantes propostes de sanció han posat pel consum d’òxid nitrós?” Des del PSOE-Reinicia apunten que “el problema és la descoordinació de l’equip de govern i la seua incapacitat de gestionar els serveis públics” i que “ens venen fum amb la creació d’infinites unitats de policia, que ni actuen cada dia ni tenen prou personal”.

A aquesta incapacitat de gestió, PSOE-Reinicia apunta al “deute” que el govern del Partit Popular té amb determinats empresaris del West End. “Aquests van votar en massa el Partit Popular perquè guanyàs les eleccions, i ara tenim els resultats del que s’ha votat. El descontrol, la no sanció i els costos per a tota la ciutadania de Sant Antoni”, lamenta Lorenzo.

Finalment, PSOE-Reinicia s’estranya de l’actitud del tinent d’alcalde Joan Torres, que “en comptes votar a favor de les propostes d’acord formulades per PSOE-Reinicia per aturar aquest tipus de turisme, els ‘party boats’ i la borratxera, vota en contra i la setmana següent demana reforços al Govern Balear”. Antonio Lorenzo es pregunta si el tinent d’alcalde parla amb la companya Neus Mateu, responsable de la Policia Local, “perquè sembla que entre ells ni es comuniquen”.

Comments are closed