PSOE-Reinicia exigeix a l’alcalde de Sant Antoni que tiri endarrere l’ampliació d’horaris de locals d’oci, per evitar un increment del descontrol i dels actes delictius

El grup municipal PSOE-Reinicia exigeix a l’alcalde de Sant Antoni de Portmany, Marcos Serra, una rectificació i que tiri endarrere la seua decisió d’ampliar els horaris dels locals d’oci, per evitar l’increment del descontrol i dels actes delictius a la zona del West End. Avui mateix s’ha conegut l’agressió amb arma blanca a un agent de la Guàrdia Civil a les portes d’un local d’oci a altes hores de la matinada durant la celebració de la nit de cap d’any.

El portaveu de PSOE-Reinicia, Simón Planells, considera que la decisió del tripartit de dretes d’ampliar els horaris dels locals d’oci “només servirà per augmentar el descontrol i la possibilitat que es comentin actes delictius, com aquest que per desgràcia va ocórrer la nit de cap d’any”. Des del grup progressista “exigim una rectificació a l’alcalde, perquè allargar els horaris només portarà a Sant Antoni un increment dels problemes de descontrol associats al consum d’alcohol i d’altres substàncies”.

PSOE-Reinicia també exigeix a l’alcalde explicacions sobre el compliment dels nous horaris i li demana si l’ajuntament ha obert expedient al local d’oci a les portes del qual es va produir l’agressió a l’agent de la Guàrdia Civil, ja que ni tan sols amb l’ampliació d’horaris podia estar obert a les 6 de la matinada.

El grup progressista vol manifestar també els seus desitjos d’una prompta recuperació de l’agent de la Guàrdia Civil ferit en la nit de cap d’any i que successos com aquest no es tornin a repetir a Sant Antoni.

Comments are closed