PSOE- Reinicia exigeix a Marcos Serra l’assumpció de responsabilitats per la pèrdua de fons europeus al comerç

El grup PSOE-Reinicia exigeix a l’alcalde de Sant Antoni de Portmany, Marcos Serra, “l’assumpció de responsabilitats” per la pèrdua dels fons europeus al comerç provocada per la incapacitat de l’equip de govern de presentar ni un sol projecte.

El grup progressista critica la falta de projecte de futur per al municipi de l’equip de govern: “Marcos Serra acaba de demostrar que governen sense idees i sense rumb, acaben de perdre una oportunitat històrica de rebre fons per construir el Sant Antoni del futur”, ha lamentat el portaveu, Simón Planells.

“Renunciar als fons europeus per la incapacitat de presentar cap projecte els hauria de fer caure la cara una vergonya”, ha dit Simón, criticant que “el nostre municipi, i concretament el sector comercial, perdrà milers d’euros provinents d’Europa per culpa d’uns governants irresponsables”.

Com ha remarcat, “el sector comercial pateix una situació molt complicada que prové de molt abans de la crisi de la Covid-19”, i inversions com els fons Next Generation “eren una oportunitat d’inversió en favor d’un teixit productiu molt necessitat d’ajudes”. Per Simón Planells, l’ajuntament demostra desconèixer les necessitats d’empresaris i treballadors: “No sabem si és per desídia o per ignorància, però l’ajuntament ha donat l’esquena als comerciants.

Finalment, PSOE-Reinicia denuncia que “aquesta és una prova més que l’equip de Marcos Serra només té els projectes del govern anterior, com s’ha demostrat amb la recent inauguració del nou edifici de la Policia Local”.

Comments are closed