PSOE-Reinicia exigeix la paralització immediata de les obres de les cases de fusta de Can Germà

El grup PSOE-Reinicia Sant Antoni exigeix ​​la paralització immediata de les obres de construcció de les cases de fusta de Can Germà, després que s’hagi fet públic el contingut de l’informe de la cap d’Urbanisme de l’ajuntament, el qual conclou que aquestes no podien dur-se a terme per silenci administratiu. A més, l’informe jurídic del secretari municipal no rebat les conclusions del tècnic municipal, que considera que les cases de fusta no són una construcció prefabricada que es pugui traslladar, sinó que es tracta d’una edificació tradicional, subjecta per tant a l’obtenció expressa d’una llicència.

PSOE-Reinicia considera un escàndol que l’alcalde, Marc Serra, i el regidor d’Urbanisme, Miguel Ángel Costa, permetin que continuïn unes obres que són il·legals de totes totes, com així ho ha advertit la pròpia cap d’Urbanisme de l’ajuntament. No té absolutament cap justificació la sol·licitud d’un informe tècnic extern per prendre una decisió, si no és per buscar una excusa per emparar aquesta claríssima il·legalitat urbanística.

El grup progressista ha denunciat reiteradament les mentides del Partit Popular de Sant Antoni que fa a la promoció de cases de fusta de Can Germà. L’alcalde s’està enfonsant cada vegada més en el desordre del departament d’Urbanisme i ja ha perdut la poca credibilitat que li quedava permetent que es faci els ulls grossos a una promoció de cases sense llicència tot i tenir informe en contra de la mateixa cap d’Urbanisme.

Comments are closed