PSOE-Reinicia exigeix en un ple extraordinari la destitució immediata de Verdugo

Davant la gravetat dels fets coneguts en la sentència, PSOE-Reinicia va demanar la convocatòria d’un ple extraordinari per demanar el cessament de Javier Verdugo com a cap de la policia local.

El partit socialista va fer una crida als socis de govern, el PI i Ciutadans, als que exigeix ​​estar a l’altura de les circumstàncies per no permetre que es taqui d’aquesta forma la imatge de l’ajuntament. I, a més, els socialistes els insten a treballar per reinstaurar la confiança dels ciutadans amb la institució i, també, amb la policia.

Els socialistes varen exigir a l’alcalde Marcos Serra que defensi l’honorabilitat de l’ajuntament, com a responsable d’elegir al cap de la policia.

PSOE-Reinicia: “El posicionament del Partit Popular amb aquest tema ens preocupa seriosament. Si Javier Verdugo no deixa la prefectura, Sant Antoni sortirà perdent. Si el seu cessament no és imminent, donarem un pas al front i exigirem la dimissió de l’alcalde, Marcos Serra”.

“¿Confia Marcos Serra a un policia a qui se li va trobar sobre amb diners sense justificar?, què pensaran d’això els ciutadans de Sant Antoni?, què opina la regidora responsable de la policia, Neus Mateu?”, es pregunten els progressistes.

Finalment, en el Ple extraordinari, l’alcalde va seguir protegint Verdugo, negant-se al seu cessament.

Comments are closed