PSOE-Reinicia insta l’alcalde de Sant Antoni a posar en marxa el Pla General d’Ordenació Urbana “amb urgència”

El grup municipal PSOE-Reinicia acusa l’alcalde de Sant Antoni de Portmany, Marcos Serra, de portar dos anys al govern municipal i “no haver mogut un dit per iniciar el Pla General d’Ordenació Urbana”. El grup progressista insta l’alcalde a “posar en marxa amb urgència” la redacció d’el nou PGOU, tan necessari per a l’ordenació del municipi.

El regidor progressista Antonio Lorenzo explica que “portem dos anys de govern i, no només no han fet res per posar en marxa un nou PGOU, sinó que a més no ens han convocat ni tan sols a una reunió per tractar aquest tema”, ja que “no hi ha voluntat per part de l’equip de govern”.

“Consideram que iniciar un nou Pla General que respongui a les necessitats actuals de Sant Antoni és important i urgent”. El regidor insta Marcos Serra, que a més és el responsable d’urbanisme després de la crisi de govern per la dimissió del ‘cas piscina’, que “es posi mans a l’obra sense perdre més temps”, i que “tengui en compte a l’oposició per a l’elaboració del Pla”.

PSOE-Reinicia recorda que “Sant Antoni té punts conflictius des del punt de vista urbanístic, com pot ser el barri de Can Llaudis, fora d’ordenació i sense serveis bàsics, necessaris per a molts ciutadans. D’aquí la necessitat de posar en marxa un nou PGOU”, insisteix Lorenzo.

Cal recordar que el PGOU vigent està “més que desfasat”, ja que és de l’any 1987. “No podem seguir amb modificacions puntuals, que són solucions fàcils però irresponsables. El que és veritablement difícil i responsable és redactar un nou Pla General d’Ordenació Urbana”.

A més, Antonio Lorenzo recorda que “la ciutadania de Sant Antoni està pagant un nou càrrec de confiança al departament d’Urbanisme de l’ajuntament, Pepe Torres, qui per cert, com a regidor va ser incapaç d’aprovar les anteriors Normes Subsidiàries durant el mandat de Pepita Gutiérrez”. Tot i la contractació d’aquest càrrec del PP, “l’àrea està més desmantellada que abans, i continuen sense avançar en treballs tan urgents i necessaris com és l’elaboració del PGOU del municipi”.

Comments are closed