PSOE-Reinicia insta Marcos Serra a replantejar els termes de la concessió de hamaques a Caló des Moro davant la falta d’espai lliure per a l’ús i gaudi de la ciutadania de Sant Antoni.

Els socialistes ja van advertir que la platja des Caló des Moro s’estava quedant petita pel que, en el ple de febrer de 2020 ja es va sol·licitar que la platja de Caló des Moro no s’inclogui en la nova contracta, deixant-així lliure d’hamaques a causa a la reduïda grandària de zona de sorra ia la demanda dels veïns per tenir més espai públic lliure d’elements privats.

Segons el portaveu de PSOE-Reinicia, Simón Planells, la platja des Caló des Moro constitueix una de les poques platges urbanes del municipi i per això, ha de ser d’al gaudi de tots. La seva òptima localització fa que estigui a l’abast d’una gran part de la població a peu, per la qual cosa deu quedar lliure d’hamaques.

Els socialistes lamenten que en el ple de febrer de 2020, el tripartit que governa a Sant Antoni format per PP, PXE i Ciutadans optés pel criteri econòmic per treure-li partida i rendiment econòmic a una platja que no compleix amb els criteris per tenir una concessió . Actualment, el 90% de la platja està ocupada per elements de la concessió, quan la normativa exigeix ​​que com a màxim, el 45% de l’espai estigui ocupat per elements, incloses hamaques o para-sols.

“L’equip de govern té l’obligació de renegociar el contracte de concessió. No es pot donar l’esquena als veïns del nostre municipi que volen poder gaudir de la meravellosa platja des Caló des Moro “, apunta Planells.

Comments are closed