PSOE-Reinicia lamenta el “caos urbanístic” que està provocant el govern de Marcos Serra a Sant Antoni

El grup PSOE-Reinicia lamenta el “caos urbanístic” que està provocant el govern de Marc Serra a l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany. El cas dels habitatges de fusta de Can Germà “és només un exemple més de la deriva i el descontrol que s’està produint en aquest departament”, com ha lamentat el portaveu progressista, Simón Planells.

A més, el portaveu de PSOE-Reinicia critica que “el regidor d’Urbanisme, Miguel Ángel Costa, va mentir a tota la ciutadania en el ple municipal, quan en una resposta al nostre grup va afirmar que l’ajuntament havia encarregat un informe extern sobre la legalitat dels habitatges de fusta, i ara s’ha sabut que no hi ha cap contracte signat”.

L’actual situació al departament d’urbanisme de Sant Antoni “és caòtica”, amb “expedients per resoldre que s’acumulen, obres en marxa que no se sap sense o no legals, i així un seguit de despropòsits totalment inacceptables”.

PSOE-Reinicieu exigeix ​​als socis de Marc Serra al govern municipal, tant a Proposta per Eivissa com a Ciutadans, que “no siguin còmplices de la situació” i que “no n’hi ha prou amb declaracions crítiques a través dels mitjans de comunicació, han de prendre decisions per posar fi a aquesta situació”.

El que està passant, segons Simón Planells, és que “tornem a l’urbanisme del PP de tota la vida, amb uns problemes endèmics que s’arrosseguen des dels anys 80, i amb un descontrol que torna a aflorar amb Marcos Serra, tirant per terra tot el treball de la legislatura progressista anterior en què s’havia començat a posar ordre”.

Comments are closed