PSOE-Reinicia lamenta la “paràlisi exasperant” de l’Ajuntament de Sant Antoni en la posada en marxa dels projectes que li va deixar el govern progressista

PSOE-Reinicia lamenta “la paràlisi exasperant” de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany en la posada en marxa dels projectes que li va deixar l’anterior govern progressista, com la nova oficina de Policia Local i Guàrdia Civil al port de Sant Antoni. “La lentitud i el retard de l’equip de Marcos Serra ho estan patint tots els projectes que hi havia en marxa”, ha criticat Simón Planells, portaveu progressista.

La nova oficina de seguretat ciutadana del port és un una iniciativa de l’anterior ajuntament progressista, amb l’alcalde Pep ‘Cires’, qui va demanar a Ports IB la cessió del quiosc en desús que hi ha la zona portuària situada a l’inici de l’avinguda del Doctor Fleming. Simón Planells demana que “no hi hagi més retards i que estigui operativa per a la temporada de 2022”.

PSOE-Reinicia recorda que “hi ha molts altres projectes iniciats durant la legislatura progressista que també s’han d’acabar”, i ha posat l’exemple del nou edifici de la Policia Local de Sant Antoni, que està acumulant un retard considerable. “Lamentam el retard en la posada en marxa de la nova seu policial, que també és molt necessària per millorar les condicions de treball del cos i d’atenció a la ciutadania”, ha dit Planells, qui ha exigit que “s’acceleri” l’acabament de l’obra.

Simón Planells també ha criticat la “falta d’idees de l’alcalde, Marcos Serra”, que “s’està limitant a acabar, amb retard, els projectes que es va trobar en marxa”. El portaveu de PSOE-Reinicia ha recordat que “la millora dels serveis de seguretat ciutadana és fonamental en el procés de reconversió turística de Sant Antoni, com també ho és la continuació de tot el Pla Estratègic”, una planificació que “lamentablement està en un punt mort, amb l’actual tripartit de dretes”.

“A pesar que el Pla Estratègic compta amb personal propi -un càrrec de confiança nomenat per Marcos Serra-, la paràlisi clama al cel, en dos anys i mig no han fet absolutament res”, ha lamentat el portaveu de PSOE-Reinicia.

Comments are closed