PSOE-Reinicia lamenta que “Marcos Serra té paralitzat l’Ajuntament de Sant Antoni en el pitjor moment, quan s’hauria de fer front a la crisi”

El grup municipal PSOE-Reinicia de Sant Antoni de Portmany vol mostrar la seua preocupació per “la paràlisi que pateix l’ajuntament, provocada per la nefasta gestió de l’alcalde, Marcos Serra”. El portaveu de PSOE-Reinicia, Simón Planells, considera “evident” que “la crisi interna és provocada per les maniobres del PP per controlar l’urbanisme de Sant Antoni”, tornant a “èpoques passades en què hi havia més ombres que llums”.

El portaveu progressista considera que “el fracàs de la gestió de Marcos Serra aboca el nostre municipi a una situació molt complicada”. En l’actual crisi, “necessitam un ajuntament que funcioni i que tengui clares les seues prioritats”.

El portaveu de PSOE-Reinicia insisteix que “urgeix avançar cap a un nou model turístic per a Sant Antoni, que ens ajudi a sortir de la crisi”. “L’actual model de descontrol està fracassat, necessitam avançar cap a un canvi turístic a Sant Antoni, però amb un alcalde que vol tornar a les polítiques urbanístiques i turístiques del PP d’èpoques passades, serà impossible que el nostre municipi avanci”, ha lamentat Simón Planells.

PSOE-Reinicia manté el seu compromís a fer possible “un municipi que es preocupi per les persones, en primer lloc de les més afectades per la crisi, i en favor d’un nou model turístic de qualitat i de futur”. Planells ha remarcat que “els grups i les persones que apostin per un Ajuntament de Sant Antoni que funcioni i que doni resposta a les necessitats de la ciutadania, tendran tot el suport i la complicitat de PSOE-Reinicia”.

Comments are closed