PSOE-Reinicia: “Marcos Serra no pot seguir assegut a la cadira d’alcalde de Sant Antoni com a màxim garant de la legalitat del municipi”

En el Ple extraordinari celebrat avui a petició de PSOE-Reinicia, el grup progressista ha mostrat el seu rebuig a l’actuació de l’alcalde de Sant Antoni de Portmany, Marcos Serra, per la seva defensa i justificació del regidor de PP que va construir una casa i una piscina il·legals. Un ple sol·licitat perquè l’alcalde del Partit Popular doni “explicacions” a la ciutadania, com ha insistit el portaveu, Simón Planells, i “netejar la imatge d’aquest ajuntament”.

Per la seva banda, el regidor de PSOE-Reinicia i secretari general de l’Agrupació Socialista de Sant Antoni, Antonio Lorenzo, ha convidat a la resta de grups polítics “a treballar a favor de la restitució de l’honorabilitat del nostre ajuntament” i a construir “una alternativa de govern que exclogui aquest Partit Popular, que ha demostrat ser el de sempre”.

Segons Lorenzo, “no hi haurà una restitució de l’honorabilitat de l’Ajuntament de Sant Antoni mentre Marcos Serra continuï ocupant el càrrec d’alcalde”. El regidor progressista ha convidat a la resta de grups a “pensar en un Ajuntament a el servei de l’interès general, al servei de la ciutadania, al servei d’un present i d’un futur millor per al nostre municipi”.

“No pot seguir assegut en aquesta cadira com a màxim garant de la legalitat d’aquest municipi. Amb els seus fets i les seues paraules, ha perdut tota la credibilitat “, ha dit Lorenzo dirigint-se a Marcos Serra.

PSOE-Reinicia ha criticat que l’alcalde hagi restat importància a “una infracció urbanística de la gravetat que estem parlant, casa i piscina il·legals en sòl rústic”, ja que “és encoratjar la comissió d’aquestes infraccions”.

“El missatge que trasllada vostè (Marcos Serra) a la ciutadania és el següent: Construeixin, edifiquin, cases, piscines, de manera il·legal, que aquí no passa res, ningú es donarà compte, i si de n’adonen, els perdonaran perquè no ho van fer amb mala intenció”. El departament d’Urbanisme no va millor, sinó que a més va pitjor que mai”, ha conclòs Antonio Lorenzo.

Comments are closed