PSOE-Reinicia proposa la creació d’una infraestructura de banys i descans a la parada de taxis de passeig de ses Fonts de Sant Antoni

El grup municipal PSOE-Reinicieu de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany instarà al ple ordinari del mes de juny a la creació d’una nova infraestructura pública que millori les condicions de l’actual parada de taxis de al passeig de ses Fonts. El grup progressista proposa que es doti la parada de servei de banys i de zona de descans, destinats tant als conductors i conductores de taxi, com als seus clients.

El portaveu de el grup PSOE-Reinicia, Simón Planells, explica que “els i les taxistes realitzen un treball essencial per al nostre municipi i que, com a servei públic, cal que l’ajuntament vetlli pel seu benestar i cobreixi les seves necessitats”.

Els diferents col·lectius de taxistes porten temps realitzant demandes en aquest sentit, relacionades amb la incorporació de banys a l’servei dels conductors i conductores. L’ajuntament va incorporar fa uns mesos uns banys temporals, però “no són la infraestructura que mereixen”.

Per aquesta raó, PSOE-Reinicia considera necessari “que es faci una inversió en la principal estació de taxis de Sant Antoni, amb una nova instal·lació moderna, amb zona de descans i banys, i que estèticament acompanyi l’epicentre turístic de la vila”.

Comments are closed