PSOE-Reinicia proposarà que el futur ús de les antigues instal·lacions de la Policia Local, es decideixi per consens, i sol·licitarà que es convoqui una comissió expressa per fer-ho.

El grup municipal PSOE-Reinicia, a través d’una nota de premsa, ha anunciat que el proper ple del mes d’abril portarà una moció d’acord on proposaran que el futur de l’antic guardó de la Policia Local de Sant Antoni sigui decidit per consens entre tots els grups polítics amb representació al plenari municipal.

Cal recordar que el grup progressista ja va fer una proposta fa més d’un any perquè en aquestes instal·lacions es projectarà un alberg municipal: la proposta va ser rebutjada per tot l’equip de govern.

El regidor socialista, Antonio Lorenzo, assegura que Sant Antoni, així com la resta de l’illa, tenim un problema de l’habitatge important, de fet, podem observar l’exemple del, recentment, habilitat a la ciutat d’Eivissa, on la majoria d’usuaris són persones que es troben en procés d’inserció laboral o bé treballen en feines precàries.

D’aquesta manera, “la manca d’espais municipals al municipi és evident. Ara que en disposem d’un, i les necessitats són evidents, el millor és que entre tots els grups polítics, amb representació al plenari, decidim quins usos podem donar a l’antiga guàrdia de la Policia Local”, afirma Lorenzo.

L’aposta del grup progressista és mantenir la idea d’un lloc d’acollida per a les persones que necessitin un sostre en moments delicats. De fet, recorda Lorenzo, “ja s’han donat situacions d’emergència com un incendi en un edifici del poble, o com durant les onades de fred on l’ajuntament ha d’oferir una alternativa de l’habitatge a les persones afectades, havent de fer servir ara pavellons, o fins i tot pagar habitacions d’hotel”.

En definitiva: “la manca d’espais municipals fa que col·lectius i associacions sol·licitin llocs per utilitzar-los. Per aquest mateix motiu, el millor és estudiar entre tots quines són les millors opcions. Fins i tot que tingui més d’un ús”, finalitza Lorenzo.

Comments are closed