PSOE-Reinicia qualifica de “farsa” l’enquesta de l’alcalde per justificar la continuïtat dels ferris a la badia

El grup municipal PSOE-Reinicia critica l’enquesta que va presentar l’alcalde de Sant Antoni, Marcos Serra, en el passat ple per justificar la continuïtat dels ferris a la badia de Portmany. Segons el portaveu progressista, Simón Planells, l’alcalde, del Partit Popular, “va presentar uns resultats fent veure que havien consultat a milers de persones, quan la realitat és que només van ser consultats certs membres de cada directiva de les diferents associacions, això és un frau absolut”. Per a Planells, la paraula de l’alcalde ha quedat en entredit, quan “en campanya va prometre una consulta al poble i ha acabat fent una farsa”.

Planells també critica la falta de transparència dels populars: “Van posar resultats, però no les preguntes. Sabem que van ser preguntes diferents segons l’associació, sempre buscant el benefici cap als plantejaments favorables a la seva posició sobre l’ús de la badia de Portmany”.

Des de la coalició PSOE-Reinicia demanen tant a Marcos Serra com al seu soci de govern, José Ramón Martín, que “recapacitin i se sumin aL sentiment generalitzat de la ciutadania portmanyina”, ja que “sabem que hi ha molta gent dins dels seus partits que són contraris a l’arribada de ferris a Sant Antoni”.

De la mateixa manera, Simón Planells confia que “des del Consell Insular d’Eivissa i Ports de les Illes Balears es respecti l’acordat en el ple municipal per poder seguir duent a terme la transformació que necessita Sant Antoni”.

Comments are closed