PSOE-Reinicia sol·licita un ple extraordinari perquè l’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Antoni doni explicacions sobre les il·legalitats urbanístiques del regidor del PP Xico Cardona

PSOE-Reinicia ha registrat aquest matí la sol·licitud de ple extraordinari perquè l’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany doni explicacions sobre les presumptes il·legalitats urbanístiques del regidor d’Hisenda, Xico Cardona (Partit Popular), que apareixen avui publicades. Segons aquestes informacions, Cardona va intentar en 2015 legalitzar una casa construïda sense llicència en sòl rústic i, durant la tramitació de l’expedient, li va afegir una piscina. A més, en 2019, l’ajuntament va denegar definitivament la sol·licitud de legalització de la casa.

Davant la gravetat de les informacions, PSOE-Reinicia considera que l’equip de govern de l’ajuntament ha de donar públiques explicacions a la ciutadania, davant un escàndol que se suma a la llarga llista d’irregularitats urbanístiques ocorregudes durant el mandat de l’actual equip de govern de Sant Antoni.

És de màxima gravetat que sigui un regidor del mateix equip de govern qui protagonitzi l’últim cas d’irregularitats urbanístiques, més encara tenint en compte que un dels compromisos de Marcos Serra per a obtenir suficients suports en la seua investidura era millorar el funcionament del departament d’Urbanisme. No només no ho ha millorat, sinó que ho ha empitjorat notablement i a més té entre els seus regidors a un infractor.

El cas Xico Cardona se suma a la llarga llesta d’escàndols urbanístics protagonitzats per l’equip de govern de Marcos Serra, com són el ‘beach club’ il·legal en la badia, les cases de fusta il·legals en Ca Germà i altres casos que mostren un autèntic descontrol en el departament d’Urbanisme de l’ajuntament.

El municipi de Sant Antoni no mereix uns governants que, no només són incapaços de fer complir la lleis, sinó que són els primers que se les salten a la torera.

En el ple extraordinari, PSOE-Reinicia exigirà a Marcos Serra que arribi fins al fons de l’assumpte, donant absolutament totes les explicacions que la ciutadania mereix.

Comments are closed