PSOE-Reinicia sol·licita una reunió urgent amb el tripartit per decidir les inversions de Ports IB al port de Sant Antoni

El grup municipal PSOE-Reinicia sol·licita, d’urgència, una reunió amb l’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany per tractar les inversions de Ports IB en el nostre port. Es tracta d’un important paquet d’inversions, per un valor d’uns 3 milions d’euros, i que se suma a les inversions que porta realitzant els darrers anys l’organisme balear al municipi. D’aquesta manera, des de la coalició progressista recorden que ja en la passada legislatura, el Govern de les Illes Balears de Francina Armengol, a través de Ports IB, va realitzar importants inversions al port de Sant Antoni per valor de més d’11 milions d’euros, projectes que van ser consensuats entre tots els grups polítics.

El regidor Marco Antonio Guerrero afirma que “hem passat d’un període polític on s’invertia poc i malament, a un govern socialista que ha renovat tota la imatge de la nostra façana marítima, després de diversos anys d’importants inversions al port i el seu entorn”. Guerrero afirma que “des del nostre grup, volem participar d’aquestes decisions, aportar idees, i seguir en la línia de futur marcada en el Pla Estratègic Sant Antoni de Portmany 2016-2030”.

El regidor progressista lamenta que “a dia d’avui, no sabem quin tipus d’inversions vol prioritzar l’ajuntament al port, tampoc ens hagin convidat a participar per, entre tots, decidir què Sant Antoni volem per al futur pròxim”.

El grup municipal PSOE-Reinicia afirma que aquestes inversions han d’anar dirigides a millorar la qualitat de les aigües de la badia, el control d’amarratges il·legals, i enfocar la primera línia de port en una zona millor integrada al municipi: zones de vianants i la creació de nous espais per a l’ús i gaudi de tota la ciutadania.

Comments are closed