PSOE-Reinicia s’oposa frontalment a l’ampliació d’horaris per a les terrasses del West de Sant Antoni

El grup municipal PSOE-Reinicia de Sant Antoni de Portmany s’oposa frontalment a l’ampliació d’horaris per a les terrasses del West End que proposa el nou ajuntament de dretes, ja que suposa “tornar al model anterior de turisme de borratxera”. El portaveu del grup, Simón Planells, recorda que “les restriccions d’horaris per a locals i terrasses del West aprovades en el mandat anterior van ser un primer pas molt important per canviar el model turístic del municipi”. Unes mesures que es van prendre “d’acord amb el Pla Estratègic de Sant Antoni”, com ha recordat Planells.

Els arguments del nou ajuntament de dretes, quan afirma que les restriccions per a les terrasses no han servit per reduir la contaminació acústica, no són més que “una excusa per tornar a el model anterior, que tan sols beneficia uns pocs i perjudica una majoria”. Com explica el portaveu de PSOE-Reinicia, “el model turístic de borratxera té un cost molt elevat. No pot ser que tot un municipi estigui condicionat per cinc carrers que estan basats en un negoci perjudicial”.

PSOE-Reinicia insta l’ajuntament  a seguir prenent mesures i buscant alternatives per reduir la contaminació acústica, però en cap cas acceptarà que s’aixequin les restriccions amb l’excusa que no han complert el seu objectiu pel que fa a remors. “No parlam únicament de combatre les molèsties acústiques, el que hem de fer és treballar per canviar el model turístic de Sant Antoni”, ha insistit Planells.

El grup progressista ja va advertir des de l’entrada del nou govern de dretes que l’equip de Marcos Serra era una amenaça per al canvi de model a Sant Antoni. “Per desgràcia, el temps ens està donant la raó. Aquest alcalde anteposa els interessos econòmics d’uns pocs a l’interès general del municipi”, ha lamentat. “Des PSOE-Reinicia no ho acceptarem, seguirem lluitant perquè Sant Antoni deixi de ser una destinació turística basat en el descontrol i la borratxera”.

PSOE-Reinicia aposta per una reconversió i canvi de model per recuperar el centre de Sant Antoni, perquè puguin gaudir-ne tant els turistes com els residents.

Comments are closed