PSOE-Reinicia tornarà a exigir l’elaboració d’un de Pla de mitjans de l’Ajuntament de Sant Antoni per acabar amb el favoritisme a la TEF

El grup municipal PSOE-Reinicia tornarà a demanar l’elaboració d’un pla de mitjans de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany per definir la inversió publicitària amb criteris objectius i acabar així amb el favoritisme a la TEF. En juny de 2021, els grups de l’equip de govern varen votar en contra d’una moció del grup progressista que proposava “la realització d’un Pla anual de Mitjans de Comunicació, que reculli la previsió de despesa econòmica de la publicitat institucional i la seua distribució entre els diferents mitjans de comunicació d’acord amb allò que estableix la Llei de Publicitat de les Illes Balears”.

Ara s’ha demostrat el per què del rebuig a la moció progressista: L’alcalde, Marcos Serra, tenia previst donar a dit un contracte a la TEF de 152.000 euros, quan el pressupost de tot l’any per a tots els mitjans de comunicació era de 135.000 euros. La Llei de publicitat institucional obliga a repartir la publicitat amb criteris objectius, com són les audiències, una qüestió que clarament ha incomplit Marcos Serra adjudicant a la TEF més del 100% del pressupost previst en publicitat.

Es tracta d’un escàndol en tota regla que PSOE-Reinicia va denunciar públicament la setmana passada. En el pròxim Ple de l’Ajuntament de Sant Antoni, el grup progressista tornarà a exigir l’elaboració d’un Pla de mitjans, que reculli una previsió de tota la inversió amb criteris objectius, tal com marca la Llei, i que aquest es faci en un termini de dos mesos.

PSOE-Reinicia lamenta que Marcos Serra vulgui utilitzar milers d’euros de la ciutadania de Sant Antoni en propaganda personal i autobombo de la seua acció de govern, com serà aquest contracte amb la Televisió d’Eivissa i Formentera. Marcos Serra vol una televisió al seu servei personal, pagada amb sous públics, l’any abans de les pròximes eleccions, amb un contracte que clarament incompleix la legislació sobre publicitat institucional.

 

Comments are closed