PSOE-Reinicia treballa per un acord de Sant Antoni en favor d’una badia lliure de grans vaixells

El grup municipal PSOE-Reinicia treballa per un acord del Ple de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany en favor d’una badia lliure de grans vaixells. Pocs mesos abans de finalitzar l’actual moratòria, que acaba a finals d’aquest 2020, el portaveu de PSOE-Reinicia, Simón Planells, considera que “és el moment de tancar un acord unànime de tots els grups de l’ajuntament, en favor de la recuperació de la badia”.

Planells vol reiterar el “compromís” de PSOE-Reinicia amb la ciutadania de Sant Antoni, que “massivament demana la recuperació ambiental de la badia de Portmany, i que aquesta es dediqui únicament a activitats turístiques, esportives, de lleure i pesqueres”. Una badia “que s’integri dins de la població, perquè la ciutadania i els nostres visitants la puguin gaudir plenament”.

El portaveu de PSOE-Reinicia recorda els “perjudicis” que provoca el trànsit marítim de grans bucs: “Als danys ambientals, que són molts, tant de contaminació com de moviment de les aigües, s’hi sumen les remors, embussos de trànsit rodat i totes les molèsties que aquesta activitat ens provoca”.

“L’acord de Sant Antoni en favor de la recuperació de la nostra badia és possible, si tots els grups escoltam allò que ens diuen els agents socials i econòmics i pensam en l’interès general i en el futur de les pròximes generacions”.

Simón Planells també s’ha referit a la finalització de les restriccions al centre de Sant Antoni en la lluita contra la Covid-19. Segons ha dit, “aquesta situació està sent molt complicada per a tothom, suposa un gran sacrifici, però no tenim més remei que actuar i prendre mesures per aturar el virus”. El portaveu de PSOE-Reinicia considera que l’alcalde, Marcos Serra, “no ha estat a l’altura, criticant a les autoritats sanitàries”. En aquestos moments, necessitam un ajuntament que estigui al costat de les persones, en els moments bons i els dolents, que col·labori amb les autoritats sanitàries”.

Comments are closed