PSOE-Reinicia votarà en contra dels pressupostos de l’Ajuntament de Sant Antoni, ja que “abandonen la ciutadania amb una disminució del 60% en inversions i consoliden els incompliments per part del PP en aquests 4 anys”

El grup municipal PSOE-Reinicia votarà en contra dels pressupostos de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, ja que “abandonen la ciutadania amb una disminució del 60% en inversions i consoliden els incompliments per part del PP en aquests 4 anys”. El pressupost ha tengut l’abstenció per part del PI a la Comissió d’Assumptes d’Hisenda, cosa que reflecteix que “ni el mateix equip de govern està d’acord amb aquest”. Si bé el pressupost ascendeix a gairebé 32 milions d’euros, els socialistes de Sant Antoni consideren que, per la part de l’ingrés, no tenen absolutament sentit detreure o reduir la capacitat adquisitiva dels vesins de Sant Antoni si no es té després la capacitat de proveir uns serveis de qualitat.

Així ho ha manifestat el portaveu del grup municipal PSOE-Reinicia, Simón Planells, que critica que la liquidació del pressupost anterior no arriba al 70%, cosa que implica que s’han quedat més de 10 milions d’euros que s’han recaptat dels vesins de Sant Antoni i no s’han donat serveis. En aquest sentit, el portaveu Simón Planells apunta a la “ineficiència” que genera un equip de govern com l’actual a l’administració pública local. “Estam parlant de milions d’euros, de petits comerciants, de petits emprenedors i de ciutadans del municipi que van a parar a un banc i, a damunt, pagam pel manteniment d’aquests diners al banc”. És “kafkià”, apunta Planells” .

Per la part de la despesa, Planells apunta que els diners recaptats s’haurien de dedicar a inversions, despesa social i, sobretot, projectes: “Projectes per resoldre la falta d’habitatge, projectes per resoldre la falta de seguretat manifestada per molts col·lectius, i projectes per a la millora de la neteja del municipi que avui dia, està pitjor que mai”.

Aquest pressupost “consolida les promeses incomplertes” per part del PP en campanya. “No han aconseguit cap projecte addicional i no han executat res. Tenen sous, tenen personal, però no tenen projecte per al municipi”, apunta el portaveu socialista. La caiguda del 60% a les inversions és el reflex més clar de l’abandonament del municipi.

Al pressupost, a més, PSOE-Reinicia troba explicació a les últimes queixes en seguretat que hi ha hagut a Sant Antoni: “Amb cinc places de policia sense cobrir, a més d’altres d’oficial de policia i de subinspector, com no n’hi haurà” un increment de la delinqüència?”, ha manifestat Simón Planells.

Comments are closed