Rafa Ruiz anúncia que el benestar dels residents serà la prioritat del PSOE si guanya les eleccions municipals.

L’actual alcalde i candidat socialista a l’Ajuntament d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha anunciat que el Benestar Social serà la prioritat del seu govern si els socialistes guanyen les eleccions muncipals del proper 26 de maig. Ruiz s’ha compromès amb els residents de la ciutat d’Eivissa a donar un salt més de qualitat en aquest àmbit a través d’una forta política de noves infraestructures i d’un increment de programes i ajudes per cobrir diferents àmbits.

Ruiz ha indicat que preveu un increment pressupostari en matèria de benestar social per a la propera legislatura. ‘D’una banda, ens comprometem a crear una xarxa de recursos per a les persones sense sostre, diferenciant el perfill de la persona i atenent-la segons el que necessiti. No és el mateix cas el de una persona que s’ha quedat sense pis de lloguer i només necessita una atenció puntual, temporal, que una persona sense sostre des de fa temps, que necessitarà no només habitatge sinó altre tipus d’ajuda per inserir-se plenament en la societat’. Per això, Ruiz ha dit que fan instal·lacions diferents, com el Centre d’Acollida, el Centre de Baixa Exigència des Gorg i també una xarxa de pisos dispersa per tota la ciutat per donar solució d’habitatge puntual’.

El candidat socialista també s’ha volgut referir a les persones que necessiten altre tipus d’ajuda, especialment les persones dependents o la gent gran, i ha explicat que el PSOE vol incrementar serveis com el d’ajuda a domicili, que faciliten que qualsevol persona pugui seguir vivint a ca seua de manera autònoma. També s’ha referit als familiars que fan de cuidadors, principalment dones, i ha anunciat més mesures d’ajuda i suport per a les persones que fan aquesta feina tan poc reconeguda. Finalment, el programa electoral dels socialistes contempla una intervenció específica per al barri de sa Penya, que ha d’acompanyar a les grans transformacions urbanístiques que es donaran a la zona a partir d’aquest estiu, amb el començament de les obres de rehabilitació de l’illa d’habitatges propietat de l’Ajuntament d’Eivissa.

 

Leave a Reply