Rafa Ruiz es compromet a reformar el centre de la ciutat i fer un gran aparcament soterrat de 600 places

L’actual alcalde i candidat socialista a l’Ajuntament d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha presentat aquesta tarda la candidatura del PSOE a aquesta institució i ha anunciat una gran reforma del centre de la ciutat per a la propera legislatura. Ruiz ha indicat que durant els propers quatre anys està prevista la millora de tot l’entorn dels nous jutjats, on el projecte socialista preveu construir un gran aparcament soterrat de 600 places que doni resposta a les necessitats del veïnat i dels visitants. Aquesta reforma vindrà acompanyada de millora de carrers i les infraestructures i habitatges de protecció oficial que es puguin desenvolupar a les parcel·les propietat de l’Ajuntament d’Eivissa en aquest espai de la ciutat.

Ruiz ha fet aquest anunci durant l’acte de presentació de la llista completa, que ha tingut lloc a l’Hotel One de ses Figueretes, i a la que també han assistit el president i candidat al Consell, Vicent Torres, i la presidenta i candidata al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol. Ruiz ha volgut destacar especialment la bona sintonia que ha hagut entre les tres institucions, que ha permès desenvolupar projectes molt importants per al municipi d’Eivissa, com el canvi de l’emissari de Talamanca, la reforma del passeig de ses Figueretes o la declaració de capitalitat de la ciutat d’Eivissa.

En aquesta línia, el candidat socialista ha demanat als assistents que li donin la seva confiança durant quatre anys més per poder tancar molts de projectes que veuran la llum en els propers mesos: com la construcció de la Casa de la Música, la reforma dels habitatges de sa Penya o les tres primeres promocions d’HPO que l’Ibavi està actualment tramitant per al seu inici immediat en terrenys cedits per l’Ajuntament d’Eivissa. 

El candidat socialista ha explicat que durant les properes setmanes tot l’equip es deixarà la pell per explicar les 150 propostes que conté el programa electoral de la ciutat d’Eivissa i que tenen com a eixos fonamentals el medi ambient (la lluita contra el canvi climàtic, el canvi de model energètic i la sostenibilitat) i l’atenció a les persones, amb millors serveis per a tots els col·lectius febles, com la infància, les famílies, la gent gran o les persones sense sostre.

Ruiz ha volgut destacar també la qualitat humana, la qualificació i l’experiència de la llista que li acompanya en aquestes eleccions i ha agraït la passa endavant que han donat moltes persones per sumar-se a l’equip socialista. La llista completa és la següent:

1. Rafael Ruiz González

2. Carmen Boned Verdera

3. Elena López Bonet

4. José Juan Tur Cardona

5. Montserrat García Cuenca

6. Estefanía Torres Sánchez

7. Jordi Salewski Pascual

8. Dessiré Ruiz Mostazo

9. Rosa Rubio

10. Francisco Benito

11. Raquel Pascual Llabres

12. José Antonio Iniesta

13. Virginia González Tuells

14. Miguel Barranco

15. María Azucena García Alonso

16. Mario Leonardo Loor Naranjo

17. Clara Roselló Garau

18. Vicente Torres Ramon

19. Amelia Torres Roig

20. José Torres Torres

21. Neus Guillem

Suplents:

1. Juan Cuenca

2. Marta Pina

3. Marc Torres

Leave a Reply