Rafa Ruiz millorarà la il·luminació del municipi i crearà una brigada de neteja intensiva diària

El PSOE millorarà l’enllumenat de la ciutat d’Eivissa, segons ha anunciat avui el seu candidat a l’alcaldia, Rafa Ruiz, que ha explicat que ‘aprofitant la renovació de les lluminàries i la seva substitució per elements de baix consum, s’ampliarà la potència de la il·luminació en aquells punts de la ciutat que ho necessiten’.

Aquesta és una de les propostes recollides al programa electoral dels socialistes, en l’apartat de Manteniment Urbà, on altre compromís és el de crear una brigada intensiva diària de neteja, que permeti acudir diàriament als punts on s’hagi produït una incidència sense que això suposi deixar sense donar servei a un altre punt del municipi.

A més, Ruiz ha explicat que el PSOE es compromet a reformar el primer tram del carrer de Pere Francès, renovament totalment les seves voreres i la xarxa de sanejament. En matèries d’obres en vies públiques està previst també la reforma del centre ciutat (la zona dels Jutjats), urbanitzar l’avinguda de Sant Jordi o construir el col·lector de Can Murtera que ha de donar solució als problemes de les pluges torrencials al barri des Pratet.

Entre d’altres propostes, el programa electoral dels socialistes també preveu elaborar un Pla de gestió de l’arbrat, que inclourà la planificació a curt i a mitjà termini, per garantir la reposició immediata amb espècies autòctones on sigui necessari, i aprovar una ordenança de protecció de zones verdes i arbrat.

Pel que fa a les mascotes, els socialistes es comprometen a la creació d’una Regidoria de Benestar Animal, a ampliar la xarxa de parcs canins del municipi i especialment a crear una gran zona d’esbarjo per a gossos.

Leave a Reply