Rafa Ruiz, reelegit secretari general de l’Agrupació Socialista d’Eivissa “per seguir fent una ciutat millor”

Rafa Ruiz ha set reelegit secretari general de l’Agrupació Socialista d’Eivissa amb l’objectiu de “seguir fent una ciutat millor”, com es va comprometre davant la militància en l’assemblea del partit celebrada ahir a la tarda. L’alcalde de la ciutat renova la confiança per continuar quatre anys més com a secretari general socialista amb “una executiva que combina experiència i joventut”, destacant la incorporació de “noves idees per seguir avançant”. Ruiz va remarcar el seu “agraïment per la confiança a tots els companys i les companyes i a les persones que m’ha precedit”.

El secretari general va repassar la feina dels quatre anys anteriors, marcats per les dificultats que s’han hagut d’afrontar: “Venim d’una pandèmia sense precedents, i ara ens trobam davant dels efectes d’una guerra a les portes d’Europa”, fets que han obligat a “redoblar esforços en favor de la ciutadania i especialment de les persones que més ho necessiten”.

El reelegit secretari general va alertar que “la dreta d’Eivissa és la mateixa que la d’Ayuso o Feijóo, però no és la dreta d’Europa”, i això pot provocar “que hi hagi regidors d’ultradreta governant la ciutat”, si PP i Vox poguessin sumar una majoria el 2023. “Ens tendran enfront, alegres i combatents”, va afirmar, remarcant que “un Partit Socialista fort és garantia d’una ciutat d’Eivissa millor: més solidària, més justa, més igualitària i més sostenible”.

El secretari general de la Federació Socialista d’Eivissa, Josep Marí Ribas, va acompanyar la militància de l’agrupació en l’assemblea, destacant “la bona feina de Rafa Ruiz i tot el seu equip en favor de la ciutat” i desitjant “que els encerts continuïn en la nova etapa, per continuar fent de la capital d’Eivissa un exemple de ciutat”.

NOVA EXECUTIVA AGRUPACIÓ SOCIALISTA D’EIVISSA

Secretaria General – Rafael Ruiz González

President – José Torres Torres

Portaveu – Carmen Boned Verdera

Secretaria d’Organització – Fran Muñoz Cuevas

Secretaria de Política Municipal – Clara Rosselló Garau

Secretaria d’Acció Electoral – Alfonso Molina Jiménez

Secretaria de Transició energètica – Montse García Cuenca

Secretaria de Turisme i Esport – Oscar Elias Torres Torres

Secretaria d’Igualtat – Marta Pina García

Secretaria de Benestar Social – Francisco Benito García

Vocal: Paula Torres López

DELEGATS I DELEGADES AL COMITÈ INSULAR DE LA FSE-PSOE

Montserrat García Cuenca

Francisco Muñoz Cuevas

Clara Rosselló Garau

Francisco Benito García

Carmen Boned Verdera

José Torres Torres

Marta Pina García

José María Costa Serra

Estefanía Torres Sánchez

Alfonso Molina Jiménez

Rosa Maria Rubio García

José Manuel Valero Jiménez

Rita Planells Ferrer

Comments are closed