Rafa Ruiz serà el candidat del PSOE a l’alcaldia d’Eivissa

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha registrat la seva candidatura per ser cap de llista a les eleccions municipals d’Eivissa del 2023. Els alcaldes en exercici, tal com preveuen els estatuts i les resolucions del comité electoral, només han de mostrar el seu interès en seguir, per  tornar a ser candidat, tal i com ha fet Ruiz.

Ruiz es presenta com la garantia per continuar desenvolupant polítiques que han fet d’Eivissa una ciutat millor com l’escut social, la construcció d’habitatge públic i una aposta valenta per la mobilitat sostenible.

L’actual alcalde d’Eivissa ha explicat que “quan vaig ser escollit al 2015 teniem una ciutat totalment paralitzada, sense cap política social, d’habitatge, ni de mobilitat. En set anys hem girat la situació i Eivissa és una ciutat millor, més viscuda, havent realitzat importants transformacions urbanes com el passeig de Vara de Rey o la nova avinguda d’Isidor Macabich”. Ruiz ha destacat que “som l’única garantia per a que es continuï fent habitatge públic al municipi, ja hem entregat 43 claus a famílies que són 43 projectes de vida renovats i entregarem moltes més”. 

Rafa Ruiz ha afirmat que “per seguir desenvolupament polítiques feministes cal revalidar una majoria progressista liderada pel PSOE i continuar treballant per una ciutat igualitària i que inclogui polítiques amb perspectiva de gènere de forma transversal”.

El candidat socialista també ha volgut destacar la política de mobilitat: “Amb l’actual crisi climàtica treballar per una mobilitat sostenible menys depenent del cotxe privat és una obligació per garantir un futur a les pròximes generacions. Hem apostat per millorar la xarxa de carril bici, implanant-lo a avingudes principals com Bartomeu Rosselló i d’Isidor Macabich que estarà en uns mesos i ara és el torn de transformar la E-10”. Per a Ruiz, “aquest és el projecte que canviarà la mobilitat del municipi connectant barriades, amb carril bici i 1500 places d’aparcament soterrat per dissuadir l’entrada en cotxe al centre la ciutat”. 

Finalment, ha destacat que “hem posat en marxa el major escut social de la història del municipi, millorat les instalacions socials per als més vulnerables i oferint més oportunitats laborals a persones aturades que mai. Cal consolidar l’escut i donar continuïtat a la protecció de qui més necessita dels serveis públics”. 

Comments are closed