Ramón Roca, nou secretari general de l’Agrupació Socialista de Santa Eulària des Riu

Ramón Roca Mérida ha estat escollit secretari general de l’Agrupació Socialista de Santa Eulària des Riu, en l’assemblea celebrada aquesta tarda. Acompanyen Ramón Roca en la nova Executiva María Antonia Navarro, secretària d’Organització, José Luis López, secretari de Política Municipal i Medi Ambient, María Antonia Martínez, secretària d’Igualtat i Educació, José Cardona ‘Masaueta’, secretari de Territori, i Ana Bradescu, secretària de Serveis Socials.

Ramón Roca va ser regidor de Santa Eulària des Riu en la legislatura 2015-2019 i director insular de l’Administració de l’Estat a Eivissa i Formentera de 2018 a 2019. Va ser escollit diputat al Parlament de les Illes Balears en 2019, càrrec que va deixar per ocupar la direcció general de Modernització i Administració Digital del Govern de les Illes Balears.

En finalitzar l’assemblea, el secretari general de la Federació Socialista d’Eivissa, Josep Marí Ribas, ha felicitat els membres de la nova Executiva de l’agrupació i els ha manifestat tot el suport de la FSE-PSOE en la nova etapa. Marí Ribas també ha agraït la feina de l’Executiva sortint, als membres de l’altra candidatura que s’hi ha presentat, que estava encapçalada per Alan Ripoll, i al conjunt de la militància que ha participat en el procés d’elecció de la nova direcció del PSOE a l’Agrupació Local de Santa Eulària des Riu.

Comments are closed