El PSOE es compromet a recuperar la direcció insular d’Igualtat al Consell Insular d’Eivissa

El PSOE es compromet a recuperar la direcció insular d’Igualtat al Consell Insular d’Eivissa, eliminada per l’actual equip de govern de Vicent Marí després de les eleccions del 2019. La candidatura socialista, que encapçala Josep Marí Ribas ‘Agustinet’ a la presidència, destacarà en el seu programa electoral les polítiques d’igualtat i per combatre les violències masclistes. “Amb el PSOE, recuperarem un Consell Insular feminista, després de quatre anys perduts i de clar retrocés”, com ha explicat la secretària d’Igualtat de la FSE-PSOE, Aída Alcaraz, número quatre de la candidatura del PSOE al Consell Insular d’Eivissa.

“La direcció insular d’Igualtat ha d’exercir un paper crucial en la promoció de la igualtat de gènere i l’eliminació de la discriminació i la violència contra les dones. El PSOE es compromet a “restaurar aquesta direcció i treballar incansablement per assegurar que s’implementin polítiques i programes que empoderin les dones i promoguin la igualtat de gènere”.

Els darrers anys, “en algunes comunitats del país i a en altres països hem patit un retrocés en els drets de les dones i en la igualtat per la culpa de l’avenç de mandataris de dretes i d’ultradreta negacionistes”. A Eivissa, “l’eliminació de la direcció insular d’Igualtat per part de l’equip de govern de Vicent Marí n’és una prova”. “Des del PSOE creim que és hora d’actuar i restaurar les polítiques del Consell Insular en favor de les dones i la igualtat de gènere, que amb Vicent Marí ha estat totalment insuficients els últims quatre anys”, ha manifestat Aída Alcaraz.

Eliminar la direcció insular d’Igualtat, per crear-ne una de “benestar social” dirigida per un home, va ser un “retrocés” que s’ha d’acabar amb un nou govern del Consell Insular liderat per Josep Marí Ribas ‘Agustinet’.

A més, volem destacar que el PSOE participarà, com cada any, a la manifestació feminista del 8M convocada aquesta tarda, a les 18.30 hores, a Eivissa. Aquesta manifestació és una oportunitat perquè les persones s’uneixin i denunciïn la violència i la discriminació que pateixen les dones, i el nostre partit serà present per mostrar el seu compromís amb la igualtat.

Comments are closed