Retards i cancel·lació de trajectes d’autobús: El grup PSOE anima les persones afectades a reclamar davant del Consell Insular

El grup PSOE anima a presentar una reclamació davant del Consell Insular a les persones afectades per retards i cancel·lació de trajectes de transport públic, que amb l’inici de la temporada turística s’estan multiplicant per la mala gestió de l’equip de govern. El grup PSOE ha tengut coneixement de queixes d’usuaris de diverses línies en les últimes setmanes que s’han quedat penjats a les parades d’autobús per la cancel·lació de trajectes, tant per culpa d’avaries d’autobusos com per retencions de trànsit.

Hi ha persones que fins i tot han hagut de demanar un taxi per arribar a la feina o altres necessitats, en veure que l’autobús no passava. A totes aquestes persones, el grup PSOE les anima que presentin la corresponent reclamació davant del Consell Insular.

El conseller socialista Víctor Torres ha manifestat que “el transport públic d’Eivissa cada dia està pitjor, tant de serveis i horaris, com pel mal estat dels vehicles i de les parades”. Una situació provocada per la “inacció” de l’equip de govern de Vicent Marí, que “està deixant el transport públic en una situació límit”.

El grup PSOE exigeix al Consell Insular “que prengui mesures per evitar retards i cancel·lacions de trajectes, com és posar més vehicles en aquelles línies que tenen dificultats per complir els horaris per culpa de les retencions de trànsit”. Víctor Torres també demana “agilitzar el procés de pagament dels bitllets, per exemple amb la instal·lació de màquines expenedores en parades més concorregudes, com és la de l’aeroport”.

Segons el conseller socialista, “esperar a la posada en marxa de les noves concessions, que al pas que anam difícilment estaran abans que acabi la legislatura, no pot ser una excusa per deixar abandonat el transport públic, com està fent aquest Consell Insular”.

Comments are closed