Reyes Maroto anuncia a Eivissa un pla d’inversions per recuperar el turisme

En la seua visita a Eivissa, la ministra de Turisme, Reyes Maroto, acompanyada de la presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, ha anunciat que “presentarem un pla específic d’inversions per impulsar el turisme a Balears. Serà un pla ambiciós, coordinat amb el Govern dels Illes Balears i col·laborat amb consells, ajuntaments i agents econòmics i socials”.

Respecte a la quarentena imposada pel govern del Regne Unit als viatgers procedents d’Espanya, la ministra ha explicat les gestions que està realitzant el seu govern per establir un corredor segur amb les Illes Balears.

Per la seua banda, la presidenta Armengol ha recordat que el corredor establert en el seu moment amb Alemanya també va permetre salvar la quarantena que hi havia en aquell moment, «i des del rigor i el compromís vàrem demostrar que som una destinació segura per als visitants i per als residents, i ara podem tornar a fer-ho».

Armengol ha agraït a Reyes Maroto la ràpida resposta del seu Ministeri i del Govern d’Espanya per defensar la proposta feta des de les Balears i ha confiat que aviat es trobarà la solució per establir el corredor segur amb el Regne Unit.

Plan específico de Turismo para Balears

Ministra de Turisme: "vamos a presentar un plan específico de inversiones para impulsar el turismo en Balears. Será un plan ambicioso, coordinado con el Govern de les Illes Balears y colaborado con consells, ayuntamientos y agentes económicos. y sociales". ?

Gepostet von Francina Armengol Socias am Montag, 27. Juli 2020

Comments are closed