Sant Josep iniciarà en uns dies l’ampliació de la Unitat Bàsica de Salut de Cala de Bou

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia iniciarà en uns dies les obres d’ampliació de la Unitat Bàsica de Salut (UBS) de Cala de Bou, que s’han adjudicat per un total de 325.000 euros (IVA inclòs) i un termini d’execució de sis mesos. Mentre es fa aquesta actuació, l’atenció sanitària es trasllada a uns amplis locals situats a només 20 metres d’aquest immoble on s’han habilitat set consultes, amb accés també per l’avinguda de Sant Agustí. El trasllat a aquesta ubicació es va iniciar el passat divendres, 10 de juliol, i des d’avui mateix els vesins de Cala de Bou ja són atesos en aquestes instal·lacions provisionals, que també sufraga l’Ajuntament.

Les obres que s’han de fer a l’UBS permetran incrementar en 171 metres quadrats la superfície de les dependències sanitàries i passar de les quatre consultes actuals a les 8 de què es disposarà després de la reforma. Val a dir que també s’aprofitarà aquesta intervenció per renovar el sistema de climatització de l’immoble, compartit amb el Centre de Majors d’aquesta àrea, que estarà tancat mentre durin els treballs.

L’alcalde, Josep Marí Ribas, ha destacat que amb aquesta intervenció es dóna compliment «a una demanda molt reivindicada pel barri, que va arribar a recollir firmes fa un any i mig per millorar una unitat que estava molt col·lapsada i que no tenia un espai adequat per a l’atenció d’un veïnat que ha crescut molt als últims anys».

Comments are closed