Sant Josep mantendrà les escoles d’estiu, que seran gratuïtes

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia organitzarà també enguany les Escoles Municipals d’Estiu, que enguany seran gratuïtes per a tots els participants. A més, en aplicació de les mesures sanitàries vigents, les places estaran molt limitades i reservades als infants empadronats al municipi. Els pares i mares que vulguin inscriure els seus infants hauran d’acreditar que tots dos membres requereixen d’aquest programa per poder treballar mitjançant un certificat d’empresa que acrediti aquesta incompatibilitat.

«La decisió de mantenir es escoles d’estiu i de no cobrar-les s’ha pres atenent a l’elevada demanda d’aquest programa d’activitats. Sabem que són una eina vital per tal de poder conciliar la vida familiar amb l’activitat laboral de moltes persones, i davant la difícil conjuntura econòmica que es preveu per aquest estiu, això és més important que mai», ha dit la regidora d’Educació, Noemí Boned.

Així, l’Ajuntament assumeix íntegrament la despesa que suposen aquestes escoles d’estiu «com una eina més de l’arsenal que em posat al servei de les famílies de Sant Josep per tal que ningú perdi la seva feina per no poder conciliar», ha insistit Boned, que ha recordat que l’activitat es desenvoluparà als mesos de juliol i agost.

S’hi poden inscriure els infants d’entre 3 i 12 anys (nascuts entre 2008 i 2016) detallant si volen assistir per quinzenes (de l’1 al 15 o del 16 al 30 de cada mes); mesos individuals o pels dos mesos de durada.

Les escoles d’estiu tendran lloc a tres centres del municipi: el CEIP Es Vedrà de Sant Agustí, el CEIP L’Urgell de Sant Josep i un tercer centre situat a l’entorn de Sant Jordi encara per tancar. L’horari de les activitats serà de les 9 a les 14 hores, amb la possibilitat d’assistir a l’escola matinera a partir de les 7.45 hores. Pels que ho necessitin, també s’oferirà servei de menjador, que és l’únic que hauran d’abonar els inscrits, amb la possibilitat de recollir l’infant fins a les 16 hores.

Més informació al web de l’Ajuntament: https://www.santjosep.org/

Comments are closed