Sant Josep: Renovació d’asfaltat i voreres a Cala de Bou

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia ha iniciat les feines per renovar l’asfaltat i els trams deteriorats de les voreres del carrer Madrid, a Cala de Bou, entre el carrer des Caló i l’avinguda de Sant Agustí. Aquestes feines, adjudicades per un pressupost de 51.364 (amb 10.786 d’IVA), tenen un termini d’execució de quatre setmanes.

Les obres s’estendran a un tram de 400 metres del carrer, els que van de l’encreuament amb el carrer des Caló fins a l’avinguda de Sant Agustí, en un vial que té un ample de 8 metres de mitjana.

L’actuació està motivada pel desgast acumulat a la capa de rodadura actual, d’una mitjana de vuit metres d’ample,. Aquest deteriorament ha causat que la plataforma s’hagi deprimit a diversos punts, on s’hi acumula aigua els dies de pluja.

En aquesta ocasió també s’aprofita per actuar a les voreres, atès que hi ha diverses rajoles trencades i presenten discontinuïtats en alguns trams, fet que pot suposar un risc per a les persones. A més es renovaran diverses arquetes en mal estat i s’eliminarà un petit tram de mur que envaeix l’espai dels vianants.

Addicionalment, es dotarà el carrer de la senyalització horitzontal per indicar l’eix de la calçada i les places d’aparcament d’un dels marges de la calçada. A tota la plataforma se li donarà un pendent transversal correcte (2%) per l’evacuació de les aigües pluvials i els límits amb els carrers que s’hi creuen per evitar desnivells.

Amb aquest projecte també s’aprofita per col·locar dos lluminàries a punts on varen ser eliminades per obrir carrers perpendiculars al carrer Madrid.

Comments are closed