Silvia Limones serà nova consellera insular del PSOE en substitució de Vicent Tur

Silvia Limones Costa serà nova consellera del grup PSOE al Consell Insular d’Eivissa, en substitució de Vicent Tur Torres. En el ple ordinari del pròxim divendres es comunicarà la renúncia, per motius personals, de Tur. En el Ple següent, del mes de març, està previst que Silvia Limones prengui possessió del càrrec.

La Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) vol reconèixer i agrair la tasca de Vicent Tur, fundador del PSOE a Sant Joan de Labritja, municipi del qual va ser alcalde del 1987 al 1989, i persona que ha ocupat importants responsabilitats orgàniques i institucionals, com la secretaria general de la Federació Socialista Pitiüsa o la vicepresidència del Consell Insular de 1999 a 2003, institució de la qual ha format part en diverses etapes des de l’any 1984.

Des de la FSE-PSOE volem manifestar l’immens agraïment  i els millors desitjos de tot el partit a Vicent Tur.

Silvia Limones Costa ha estat regidora a l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany entre el 2011 i el 2015 i diputada al Parlament de les Illes Balears entre el 2015 i el 2019. En les últimes eleccions va ocupar el número 6 de la candidatura del PSOE al Consell Insular d’Eivissa.

Comments are closed