Triguero condemna al barri des Pratet a un any d’aïllament a causa del canvi que ha fet en la planificació de l’obra de remodelació del carrer de Pere Francès

L’Agrupació Socialista d’Eivissa denuncia que el canvi en la planificació de l’obra de Pere Francès, executat per Triguero i el seu equip, ha condemnat al barri des Pratet a un aïllament motivat per l’any d’obres previst a la zona.

Avui mateix, sense cap informació prèvia ni avís al veïnat ni a les associacions que hi ha al barri, s’ha produït un tall d’aigua que ha deixat sense aquest subministrament bàsic a tota la zona on es troben associacions de caràcter sanitari, un establiment hoteler i molts establiments comercials com perruqueries, botigues de subministraments, farmàcia, bars i restaurants.

Els problemes van més enllà d’aquesta situació que s’està produint en aquests moments i que impliquen, des del començament de l’obra, una manca generalitzada d’informació, tant a les associacions com a la ciutadania en general, dels carrers tancats a la circulació. També es produeixen moltes dificultats de mobilitat al carrer, sense habilitar entrades adaptades als establiments comercials on s’han produït accidents de caigudes al terra de veïns, i amb moltes dificultats perquè accedeixin els serveis sanitaris i d’emergència.

El veïnat i el sector comercial es troben abandonats i aïllats per Triguero i el seu equip que es dedica a fer-se fotos i vídeos fent-se autopromoció mentre deixen abandonat el barri des Pratet.

Un dels exemples més clamorosos és la farmàcia del barri i altres establiments com l’hoteler, que es troben aïllats i per poder accedir-hi, les persones i clients han de sortir a l’avinguda d’Ignasi Wallis. L’actual equip del PP de l’Ajuntament d’Eivissa, encapçalat per Triguero i la regidora de Vies i Obres, Blanca Hernández, encarregada de l’execució de l’obra, han condemnat el barri a un aïllament que s’allargarà fins al mes de juliol o agost. Un any d’obres per a remodelar un carrer de la ciutat que està provocant caos en la circulació i moltes dificultats i perill de mobilitat pel veïnat i comerciants. Les obres estan causant també talls de serveis bàsics sense avís previ ni informació.

Les obres de remodelació del carrer de Pere Francès van començar al mes d’octubre i es tracta d’un projecte que els socialistes vàrem deixar redactat i licitat i que tenia una durada de 8 mesos, un termini amb el que les obres acabarien aquest mes de maig.

La decisió de Triguero farà que les obres continuin en plena temporada turística, un fet que s’hagués pogut evitar mantenint la planificació original de l’obra. Ara, amb l’afany de Triguero de canviar la planificació de l’obra a quasi un any, aquesta s’allarga sense dia d’acabament clar i causant molts de problemes a la ciutadania, al veïnat i als comerços i establiments.

Des del PSOE, reclamem que l’equip de govern es faci càrrec de la situació del barri i que atengui el veïnat com es mereix, amb informació, i impulsant l’obra per tal que acabi com més aviat millor.

Comments are closed