Triguero manipula a la ciutadania amb la presentació d’un pla d’habitatge inexistent

El PSOE considera que, després de la presentació del Pla d’Habitatge de la ciutat d’Eivissa a càrrec de Triguero i els seus tinents d’alcalde, es tracta d’un engany i una mentida més a la ciutadania. El més greu és que la manipulació del PP de l’Ajuntament es faci amb un tema tan sensible com és l’accés a l’habitatge.

Les mentides de Triguero a la ciutadania ja han arribat a un punt extrem donat que es compleix un any de govern i continuem amb una improvisació constant en les decisions municipals sense tenir un pla de ciutat seriós i realista.

Des del PSOE volem posar aquestes mentides de manifest perquè la ciutadania sàpiga quina és la realitat d’aquest pla inventat.

En aquests moments, el Pla d’Habitatge és inexistent per diversos motius: no s’ha tramitat cap conveni de cessió a l’Ibavi, no hi ha cap projecte redactat d’HPO, ni són 24 habitatges a Sa Penya per a habitatge públic sinó 10. En definitiva, un Pla d’habitatge mentider i que no existeix.
Triguero, al darrer ple, donava lliçons afirmant que governar no es tractava de posar-se medalles’ i, en aquest cas, s’ha penjat la medalla ràpidament, ha escoltat l’himne, i s’ha fet la foto sense que la carrera no hagi ni començat’.

Per al portaveu del grup municipal socialista, Rafa Ruiz, ‘és terrible aquesta forma de fer política del Partit Popular en un tema tan sensible com l’accés a l’habitatge. Darrere d’aquesta presentació no hi ha res, només fum, no hi ha cap projecte seriós i realitzable. És, una vegada més, una demostració del que li interessa al Partit Popular el principal problema de la nostra gent.
Ja ho va demostrar el Sr. Vicent Marí estan 6 anys de president i no fent ni una HPO i el Partit Popular ara transporta el que han fet a altres municipis, que és regalar sol públic a entitats privades que faran edificacions a preu taxat, només faltaria, però al final és sol públic en mans privades en compta de fer HPO de caràcter públic com s’havia fet pels governs socialistes’.

La realitat és que Triguero, el que sí que ha fet fins ara respecte a l’habitatge públic és res, cap projecte, cap cessió, ha tancat l’oficina d’habitatge, ha votat en contra de la declaració d’Eivissa com a zona tensada i ha votat en contra de la limitació del preu del lloguer a la ciutat.

El PSOE considera que aquesta presentació és un vertader exercici de trilerisme, d’engany, i manipulació a la ciutadania en una lamentable presentació.

A més, sense ruboritzar-se, Triguero i el Partit Popular s’adjudica feines que el PSOE va deixar enllestides com són la promoció d’habitatges públics d’Isidor Macabich o la de Ca n’Escandell i preveu, segons les seves declaracions als mitjans de comunicació, cedir terrenys públics a empreses privades.

La improvisació de Triguero és tan greu que dues de les promocions que anuncia es preveuen instal·lar a solars de caràcter educatiu, Sa Bodega i el terreny on anava ubicada l’escoleta a Platja den Bossa que ja han decidit no fer. Una mosta més de la manca de planificació del PP que sacrifica l’educació pública per a fer habitatge privat, deixant sense serveis públics aquests dos indrets.

Per als socialistes, cedir sol públic a empreses privades és un vertader robatori a la ciutadania i a les arques públiques. Recordem que quan el PSOE va cedir els terrenys d’Isidor Macabich a l’IBAVI, el Partit Popular va amenaçar a l’equip de govern progressista a denunciar aquest fet als tribunals.

Comments are closed