Triguero menteix a la ciutadania en el lliurament dels tres habitatges a la Policia Nacional

Des del PSOE denunciem que, una vegada més, Triguero menteix a la ciutadania i als mitjans de comunicació, que no van ser convocats a aquest acte, anunciant el lliurament de ‘tres nous habitatges” a la Policia Nacional d’Eivissa.

Volem recordar que aquests habitatges, en total 12 pisos a l’edifici de propietat municipal del barri de sa Penya, ja van ser lliurats pels socialistes durant l’anterior legislatura i que ahir no es va lliurar cap habitatge nou. L’únic que ha fet l’Ajuntament és tornar a habitar tres pisos que portaven mesos buits a causa de la marxa dels tres policies que hi residien.

En primer lloc, el que demostra Triguero i el seu equip de màrqueting és que la mentida preval als seus discursos i que qualsevol acció és vàlida per tal de fer-se autopromoció. Després d’un any de gestió, la política de Triguero d’accés a l’habitatge és inexistent.

En segon lloc, el fet de voler apropiar-se de la feina feta pels socialistes és d’una baixesa moral indiscutible. L’únic que l’interessa a Triguero és fer-se vídeos, fotos i somriure a les xarxes socials per tal de fer-se autopromoció, però, a hores d’ara, es desconeix que està fent el govern municipal per a donar solucions a la situació que pateixen els residents a la ciutat d’Eivissa.

Des del PSOE volem evidenciar quines han estat les polítiques en habitatge del Partit Popular de Triguero i el seu equip: han votat en contra de la limitació dels preus del lloguer; no han aplicat cap mesura del foment del lloguer; han tancat l’oficina municipal d’habitatge i no han aplicat cap paquet d’incentius fiscals per arrendadors.
I tot això, incomplint el seu propi programa electoral, defraudant a la ciutadania, i no abordant de manera seriosa i efectiva el gran problema d’accés a l’habitatge que pateix la ciutat.

Des del PSOE hem insistit que la política d’habitatge ha de ser ferm, de consens i continuada en el temps. Els socialistes vam fer el lliurament de 86habitatges públics a famílies d’Eivissa i vam deixar adjudicada l’obra dels nous habitatges públics que s’estan construint a l’avinguda d’Isidor Macabich a la qual el Partit Popular va votar en contra amenaçant als socialistes amb denunciar a l’antic equip de govern progressista davant els jutjats.

Aquesta paràlisi és molt greu i ho pagarà la ciutadania que veu com el seu alcalde només fa per sortir en fotos i gastar els sous en festes i actes sense posar en marxa cap política pública d’habitatge.

Des del PSOE, demanem la continuïtat en la política de promoció d’habitatge públic a la ciutat iniciada pels socialistes durant les anteriors legislatures, la posada en marxa de nou de l’Oficina d’Habitatge, que el govern municipal treballi per a resoldre el problema més gran que pateix la nostra ciutadania que és l’accés a un habitatge digne i que Triguero deixi de mentir.

Comments are closed