Una desena d’alumnes de Santa Eulària es queden tirats a la carretera des Canar per la decisió de l’ajuntament d’anul·lar una parada de transport escolar sense previ avís

El grup PSOE exigeix explicacions públiques a l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu per haver anul·lat una parada de transport escolar sense previ avís, deixant tirats la setmana passada una desena d’alumnes enmig d’una carretera. Segons ha pogut saber el grup PSOE, la regidora d’Educació de Santa Eulària, Marisol Ferrer, va demanar a l’empresa de transport escolar l’anul·lació de la parada de s’Argamassa perquè s’havien de fer unes obres al carrer de sa Trenca. Dijous passat, una desena de boixos i boixes varen haver de baixar a la carretera principal, a l’altura de Cala Pada, sense que s’hagués avisat les seues famílies. La mateixa situació es va repetir divendres i també aquest matí.

 

La decisió d’anul·lar la parada per part de l’Ajuntament s’ha pres sense avisar ni a la Delegació d’Educació, responsable del servei de transport escolar, ni a la direcció dels centres educatius afectats, i ni tan sols a les famílies.

 

El portaveu del PSOE, Vicent Torres ‘Benet’ critica la “greu irresponsabilitat” de la regidora d’Educació de Santa Eulària per haver provocat “una situació d’inseguretat per als boixos i boixes que varen baixar de l’autocar lluny de la seua parada i sense coneixement de les seues famílies”. “És un fet d’extrema gravetat, que no es pot permetre”, ha manifestat ‘Benet’, qui ha exigit a l’alcaldessa, Carmen Ferrer, “que donin totes les explicacions per saber què ha passat i que s’assumeixin responsabilitats”.

 

Des del PSOE es considera “molt greu” que s’anul·li la parada sense avisar ningú per unes suposades obres al carrer de sa Trenca, perquè, a més a més, es dóna la circumstància que “no s’hi està fet cap obra que impedeixi el pas de l’autocar escolar”, ha criticat el portaveu socialista, qui qualifica aquestos fets de “vergonyosos” i que demostren “la falta de coneixement dels governants del Partit Popular a l’Ajuntament de Santa Eulària”.

 

Comments are closed