Vergonyós tracte del Consell Insular a les persones que acudeixen a l’oficina d’atenció a la ciutadania

El grup PSOE del Consell d’Eivissa critica el vergonyós tracte que dóna la institució a les persones usuàries de l’oficina d’atenció a la ciutadania. Avui s’han vist imatges d’aglomeracions de persones baix la pluja a les portes del Consell Insular (fotografia adjunta). Una situació que es repeteix d’ençà de l’inici de la pandèmia, a causa de la negativa de l’equip govern de PP i Cs a habilitar espais coberts per a l’atenció a la ciutadania.

El grup PSOE ha reclamat en diverses ocasions que es busqui una solució per evitar que les persones que acudeixen al Consell Insular hagin d’esperar a peu dret al carrer o a les portes de l’oficina de la seu de l’administració insular. En dies de mal temps s’acaben produint imatges com les que s’han vist avui, d’aglomeracions de persones davant la porta sense mantenir la distància de seguretat, per intentar protegir-se de la pluja davall del tendal que hi ha instal·lat a la portada.

Des del grup Socialista es reclama a l’equip de Vicent Marí que tracti amb el respecte que mereixen les persones que acudeixen al Consell Insular a fer alguna gestió. A la seu del Consell Insular hi ha espai suficient per habilitar sales d’espera a cobert on les persones poden estar assegudes, mantenint la distància de seguretat i protegides de les inclemències meteorològiques.

Comments are closed